+31703990100 info@impec-ppp.com

Management dashboard

& DIGITALE LEEROMGEVING
Om nieuwe innovaties te verankeren in de organisatie maken we gebruik van een innovatief management dashboard waar alle doelen en doelstellingen met een druk op de knop terug te vinden zijn. Daarnaast kunnen teams en management kennis uitwisselen en heeft iedereen toegang tot relevante leermaterialen die behulpzaam kunnen zijn om de doelen en doelstellingen efficiënter en effectiever te kunnen realiseren.
VAN Buiten naar binnen
Het management dashboard maakt het mogelijk om uw doelgroep te betrekken bij innovaties. U kunt vragen voorleggen en nieuwe innovaties laten beoordelen. Door uw doelgroep te betrekken bij innovaties stimuleert U betrokkenheid en voorkomt U verrassingen.
VAN Binnen naar buiten
Het management dashboard maakt het mogelijk teams en management proactief te betrekken bij het creëren en implementeren van innovaties. Door samen doelen te bepalen, routes uit te stippelen en content te ontwikkelen voelen teams zich verantwoordelijk voor het resultaat.

Voordelen

Management dashboard

Bij IMPEC geloven we in een krachtige combinatie van menselijke waardes en digitale technologie. U kunt het online dashboard zelf beheren en onderhouden. Maak nieuwe innovatie doelen en doelstellingen. Nodig klanten of teams uit voor een community. Wijs rollen toe. Ontwerp quizzes, rate & like. En leer elk moment van de dag.

Connecting the dots

Om groei te realiseren, moeten innovatie doelen en doelstellingen duidelijk zijn. Het management dashboard verbind het “waarom, wat en hoe”.

Sharing knowledge

Door een veilige omgeving te creëren waar management en teams relevante informatie kunnen delen dragen we bij aan een gemeenschappelijke en eenduidige aanpak in het realiseren van innovatie doelen en doelstellingen.

Scaling

Voor organisaties met verschillende vestigingen of afdelingen zorgt het management dashboard ervoor dat alle teams op de hoogte blijven van de laatste informatie over innovatie doelen en doelstellingen.

Savings

Omdat het online dashboard ook een E-Learning component bevat zullen de kosten van operationele training en instructie afnemen.
R

Decision making

Doordat iedereen toegang tot dezelfde informatie heeft is men beter in staat geïnformeerd besluiten te nemen.

funcionaliteitEN

 

 Intuitief navigeren

p

DATA-Informatie

Hoe gaan we data-informatie stromen inrichten? Op welke wijze maken we deze informatie op een eenvoudige maar veilige wijze toegankelijk voor de relevante stakeholders? En hoe realiseer je een omgeving waar gebruikers direct toegang hebben tot enkel relevante informatie?

Educatie

Welke kennis is er nodig om innovaties te kunnen realiseren? Waar kan ik deze kennis vinden? Online-of online? En wat is de rol van onderwijsinstellingen hierbij? Eigentijdse vormen van kennisoverdracht zijn; quizes, storytelling en delen van good practices. Hierbij is het motto “niet beleren maar inspireren”.
w

Communicatie

Welke directe en indirecte stakeholders hebben een rol in innovatie? Is de communicatie eenrichting of interactief? Is er synergie in de offline- en online communicatie? Hoe innoveren we in klantencontacten zoals helpdesk, expert-forum of ask the expert.

Z

Evaluatie

Hoe ontwikkelen de verschillende projecten zich?  Wat zijn de gerealiseerde resultaten? maar zeker ook welke impact heeft dit op het geheel? Naast het monitoren en evalueren van de input, proces en output, komt er steeds meer aandacht voor het  zichtbaar maken van de impact. Ofwel wat heeft innovatie nu echt op geleverd?

contact ons

Kantoor: +31(0)703990100

mobiel/whatsapp: +31(0)622430076