+31703990100 info@impec-ppp.com

GIZ is de internationale samenwerkingsorganisatie van de Duitse overheid, met projecten en programma’s in 120 landen. Duurzaamheid is een van de thema’s waar GIZ actief in is. In samenwerking met de South African Local Government Association SALGA  (vergelijkbaar met VNG) is een programma ontwikkeld waarbij het doel is gemeente ambtenaren te informeren over de voor- en nadelen van SOLAR-PV.

SOLAR-PV is een snelgroeiende industrie in Zuid-Afrika. Gemeente-instellingen krijgen daardoor veel vragen van burgers en bedrijven. Om ervoor te zorgen dat overheidsmedewerkers adequaat kunnen antwoorden op deze constante stroom van vragen, is er een gecombineerd voorlichtingsprogramma ontwikkeld bestaande uit online en offline componenten.

Allereerst is er actuele SOLAR-PV content ontwikkeld. Hiervoor is er samengewerkt met SunCybernetics en de North-West-University in Zuid Afrika. Vervolgens zijn er (5-daagse) trainingen verzorgt in verschillende provincies in Zuid Afrika. Daarnaast is er door IMPEC een online Solar-Support learning dashboard ontwikkeld die een aantal doelen dient:

  • Snel toegang tot relevante content (bibliotheek)
  • Overzicht van meest gestelde vragen
  • Kennisuitwisseling met collega’s
  • Direct toegang tot experts
  • E-Learning

 Solar Support is beschikbaar vanaf Mei 2018. De informatie is gedeeltelijk toegankelijk voor publiek. De E-learning module is alleen toegankelijk voor geregistreerde gebruikers. Voor meer informatie over de technologie achter solar support >

Telefoon: +31(0)703990100  WhatApp: +31(6)22430076